• CATS
  • Posts
  • The Crypto Insider PRO #45: Pana unde coboara pretul bitcoinului? Insider Trading. Stakeborg DAO Financial Committee

The Crypto Insider PRO #45: Pana unde coboara pretul bitcoinului? Insider Trading. Stakeborg DAO Financial Committee

The Crypto Insider PRO #45: Pana unde coboara pretul bitcoinului? Insider Trading. Stakeborg DAO Financial Committee

Disclaimer: Tot ceea ce scriem in newsletterul “The Crypto Insider PRO” e o radiografie a industriei asa cum o vedem noi, prin prisma informatiilor care sunt publice pentru toata lumea. Nu suntem in masura sa dam sfaturi investitionale nimanui, prin urmare ceea ce faceti cu propriul capital este o decizie personala.

Inainte de toate, un aspect tehnic: pentru ca e-mailul e destul de lung, Google il va taia si va afisa un mesaj pe care trebuie sa dati click pentru a vedea tot e-mailul intr-o noua fereastra.

Ultimul episod din The Stakeborg DAO Talks a fost diferit de cele de pana acum pentru ca am avut 2 invitati, ambii VCs, pentru ca am vrut sa inteleg cum se raporteaza detinatorii de capital la actuala piata si un posibil bear market. Rezultatul? 

 

Subscribe si la canalul Stakeborg de pe Youtube ca sa nu pierzi notificarile!

In newsletterul de azi: 

Vlad vine cu mai multe grafice 

Endi aduce in prim-plan ‘Writing NFTs’ 

Razvan exploreaza insider trading-ul

Matei scrie despre Stakeborg DAO Financial Committee

The Macro

Cel mai important macro tip pe care as vrea sa il retineti e ca o recesiune nu e garantata. Setup-ul de acum l-am mai avut si in 2018 cand dolarul crestea, dobanzile au fost crescute ( chiar daca nu la nivelul din prezent) crestea inflatia ( nici ea la nivelul de acum) iar quantitative tightening-ul a fost scos de la sertar. Atunci, beneficiind de un context semnificativ mai bun decat acum, o recesiune a fost evitata in ultimul moment. Nu stiu daca se va reusi si de data asta, DAR la fel de pesimisti erau specialistii si in 2008 :)  

Am avut saptamana asta, pe equities, o prima incercare mai serioasa de bounce.

Daca anterior SPX-ul ( indicele pentru S&P 500) "a impins" doar de la 3870 pana la 4090, dupa un low la 3818 inregistrat pe 20 mai, vineri inchiderea a facut un higher high pana la 4158. Dintr-un motiv sau altul, decuplarea mult-asteptata s-a efectuat in directia in care noi, cei din crypto, nu ne-o doream, pentru ca BTC-ul e, la momentul scrierii, sub $29.000 si pare destul de convins sa printeze al noulea weekly red candle. Crazy :) 

Still…cred ca we are due for a bounce. Nu stiu daca se va respecta neaparat desenul meu din ultimul Crypto After Dark, dar cu fiecare weekly red candle sansele sa mai urmeze unul scad. Cu cat merge mai jos cu atat sunt mai bullish. 

Dincolo de deja-celebrul 200 WMA ( linia mov din graficul anterior care e acum la approx $22.500) mai urmaresc atent si Bitcoin Realized Price care e un average platit de toate entitatile care mai exista in piata la momentul vorbirii. Istoric, de fiecare data cand pretul a ajuns sub acea valoare, upside-ul a fost major iar acum se situeaza in jur de $24.000. 

The really hot support area pentru acest bear market e acolo: intre $22.500 si $24.000. 

Daca vom vedea BTC-ul ducandu-se direct in zona respectiva, Bitcoin dominance va zbura la peste 52-54% inainte sa apucam sa clipim. Daca vom avea un bounce cu ranging inainte de new lows, BTC.D s-ar putea stabiliza la 50% ceea ce ar fi echivalent cu o gura de aer pentru alts. 

In alta ordine de idei…si ca sa fie lucrurile si mai putin clare :) 

Junk Bonds, cele mai riscante din clasa mai mare numita BONDS, au avut un sharp rally saptamana asta ceea ce ar putea fi un semnal bun pentru risk-assets ca BTC & co. Chiar si asa, e nevoie de o confirmare inainte de a concluziona ca the tide is shifting chiar si pe termen scurt. Dar…  

Miercuri FED-ul a anuntat ca va continua cu cresterile de 0.5% ( volum care a fost folosit doar in vremuri extrem de neprielnice) deci ne putem astepta la si mai mult selling pressure pentru equities si crypto pana la meeting-ul anuntat pentru 14-15 iunie. Asta inseamna ca daca va exista un bounce, se va intampla probabil in saptamana ce vine sau nu se va intampla deloc. 

E important de retinut ca desi pietele sunt in mod evident corelate cu bunul mers al economiei, the stock market always bottoms before the economy. Logica fiind-ul ca oamenii raman fara bani de investitii inainte sa ramana fara bani pentru facturi si cele trebuincioase; prin urmare, logica "pietele vor merge mai jos pentru ca oamenii inca nu resimt din plin inflatia si rahatul din ventilator" e exact pe dos. 

In incheiere, va las cu observatia lui Raoul din ultimul update trimis subscriberilor:

"Remember, every single asset on earth, outside of the digital asset space, is down 99%+ vs BTC. It has been a waste of money doing anything else."

LFG!!

V

P.S. Dar la fel de important: una din intrebarile importante e daca bottom-ul vine odata cu ultima capitulare care conteaza: cea a minerilor. Nu stim, dar saptamana asta, odata ce blockurile au inceput sa vina putin mai tarziu decat cele 10 min, mining difficulty a scazut cu 4.3%. 

==========

Stay Curious

Writing NFTs

 

Pe 25 mai, un tweet al celor de la Mirror anunta conceptul de ‘Writing NFTs’. A prins ceva tractiune intre timp, dar fara sa faca valuri. Desi, dmpdv, e posibil sa fie unul dintre cei mai importanti piloni si parte a ethos-ului Web3, s-ar putea totusi sa treaca neobservat o perioada. 

Pe scurt, Writing NFTs se adreseaza creatorilor de continut care au acum posibilitatea sa-si monetizeze contentul intr-un mod diferit: lansandu-l ca NFT. Practic, vedem pus in aplicare conceptul de read/write/own despre care tot vorbim:

 

Ceva atat de la indemana si care totusi nu a fost implementat de nimeni pana acum. Ce propun cei de la Mirror? In primul rand, in momentul in care decizi sa scrii un articol, desi el va fi disponibil gratuit tuturor celor care vor sa il citeasca, acum il poti lansa ca pe o colectie NFT, intr-o editie limitata - 10, 100, 333, 1000 sau cate “copii” vrei tu. Am pus ghilimele pentru ca, desi va fi acelasi articol si acelasi text, fiecare NFT va avea alocat un numar x dintr-o colectie y, totul certificat in blockchain. 

Nu e nevoie de propriul site/blog. Alaturi de Substack si Beehiiv, Mirror este una dintre cele mai cunoscute si folosite platforme printre creatorii de continut din zona Web3. Toata infrastructura e pregatita la click-uri distanta. Pentru a iti face un cont pe mirror.xyz te conectezi cu wallet-ul. Apoi incepi sa scrii. Si publici. Pe Optimism, un Layer2 de la Ethereum, deci costuri aproape 0. Alegi in cate exemplare sa fie articolul tau, ce pret sa aiba/buc si astepti. Sau incepi sa il promovezi. Evident, depinde de background-ul fiecaruia. Faptul ca ai deja un brand cunoscut (cum au cei de la Mirror), te poate ajuta sa ai colectia sold out rapid si probabil e mai usor sa creezi un numar mai mare de exemplare. 

Articolul “Introducing Writing NFTs” a fost lansat in 420 exemplare, la un cost de 0.01 ETH/NFT. Au strans 4.2 ETH in 90 minute, iar oricine vrea sa detina o parte din istorie, e nevoit sa intre pe marketplace-ul Quixotic si sa il cumpere de pe secondary. Volumul e deja la 14.5 ETH, de 3 ori mai mare decat suma stransa initial si sunt scoase la vanzare 69 din 420, la un floor price de 0.14 ETH. Colectia e foarte distribuita avand in vedere ca sunt 381 owners la 420 items si FP a fost chiar la 0.2 ETH, un potential 20x pentru cei care au fost pe faza si au trecut la actiune, mintand un NFT (bravo Matei!). 

Votezi. Dar pe banii tai!

Exista un Leaderboard, de unde poti filtra articolele in functie de numarul vanzarilor initiale sau in functie de numarul de colectionari. Practic, e un mod mai oficial prin care se pot stabili topuri ale celor mai importante articole. In Folosind Collector Profile Pages, fiecare user poate sa isi afiseze pe profil NFT-urile pe care le-a cumparat (implicit si-a dat votul pentru contentul respectiv), si astfel tot conceptul devine si un fel de social proof, sau o noua platforma de Social Media pentru curated content. Sa zicem ca prinde tractiune. Poti urmari o lista de oameni in care ai incredere, cu ale caror viziuni te identifici si in loc sa te mai pierzi prin Crypto Twitter, ai acces la a te informa din cel mai bun content. Gratuit. Pentru ca, inca o data, poti sa citesti articolele fara sa detii NFT-ul.

Use Cases

Aici pot sa fie multe. Cea mai importanta in ceea ce priveste CV-ul Web3 va fi, peste cativa ani, dovada faptului ca ai fost acolo inca de la inceput. Ai citit si chiar ai contribuit la ce s-a construit. Poate ca “urmatoarea colectie de Bored Apes”, inainte sa se lanseze, va avea un whitepaper in 10.000 exemplare, pe care il vei cumpara ca NFT cu 0.1 ETH bucata. Pentru ca ai fost acolo, ai fost parte din comunitate, ai oferit increderea ta intr-un whitepaper, vei primi airdrop un NFT dintr-o colectie care va deveni huge si altfel nu o vei putea avea(exceptand cumpararea de pe secondary). Apropo de secondary, ce mi s-a parut dubios la articolul celor de la Mirror, e ca NFT-urile nu au royalties. Doar marketplace-ul are un fee de 2.5%. Ar fi pacat ca in viitor sa nu existe si royalties.

Sau poate vei contribui la lansarea urmatoarei carti a lui Gary Vee ori a urmatorului serial de pe Netflix ale carui personaje principale vor fi caractere din cele mai cunoscute colectii de NFTs. Pentru ca 100% vor fi astfel de productii. Si detinand un Writing NFT poate iti va da acces la royalties sau vei putea alege scriptul viitorului sezon.

Ce e cert e ca universul Web3 nu e creat doar de devi, desi fara liniile lor de cod am vorbi povesti. Dar si creatorii de content, fiind cei care descriu in cuvinte mai usor de inteles tot ce se intampla in intregul spatiu au o contributie majora la adoptie. Si, in felul lor, chiar daca nu stiu sa deseneze ori sa picteze, acum pot deveni artisti. Lansand un altfel de NFT. Un ‘Writing NFT’. Asa cum a lansat 1johnny de exemplu. Il gasiti aici.

Fun fact 

Cand am scris primele articole despre Elrond, aparusera deja tweet-uri despre aparitia NFT-urilor in ecosistem, intr-un viitor apropiat(a mai durat cam un an). Ma gandisem atunci si am si share-uit ideea, ca urmatorul articol pe care il scriu sa fie creat ca NFT (fara sa stiu cum sau sa fi vazut alte exemple), intr-un numar limitat si sa fie oferit comunitatii drept primul NFT pe Elrond. E important sa vezi ca ti se confirma anumite idei si de acum, probabil asta va face si conceptul implementat de Mirror - va oferi autorilor un spatiu in care ideile lor sa fie sustinute. Si nu gratuit, ci asa cum ziceam mai sus, punand si bani la bataie atunci cand “votezi”. Altfel, parerile sunt gratuite. E usor sa le ai. Daca fiecare dintre cei care scriu pe Facebook cum crypto se va duce la 0 ar trebui sa plateasca 1 $ cand scriu asta, cu siguranta n-am mai vedea asa multi experti. 

Add to your collection. Support this creator by becoming a collector.

Ce scrie mai sus iti sare in ochi inainte sa dai click pe butonul de Collect. Despre asta e vorba. Despre a sustine creatorii. Nu doar cu un like. Majoritatea avem pe lista cativa oameni ale caror thread-uri le urmarim cu drag. De la Naval, la 6529, Sahil sau Arscryptopia. Nu e vorba (doar) de ei. Dar urmatorii ar putea sa apara tocmai sustinuti asa. Pentru ca, desi s-a discutat destul de mult in ultimul an despre articole care sa devina NFTs, ce au reusit cei de la Mirror sa faca acum a fost sa dea un nume conceptului si sa treaca de la vorbe la fapte. E o prima iteratie si sunt convins ca in viitor vom vedea produse in jurul acestui concept pe care astazi ne e greu sa ni le imaginam. 

Pana atunci,

Ramaneti curiosi,

Endi

=================

Prin ochi institutionali

​​Insider trading in crypto 

“S-ar putea ca industria crypto sa aiba o problema cu insider trading” este titlul unui articol recent din The Wall Street Journal. Articolul urmareste o analiza facuta de Argus, o companie ce ofera software firmelor pentru a urmari tranzactionarile facute de angajati. Analiza a condus la gasirea unor walleturi care sunt suspecte de a folosi informatii non-publice pentru a obtine un avantaj (=profit) din listarea unor tokeni pe platformele centralizate de tipul Binance, Coinbase sau FTX. Avantajul a rezultat din cumpararea inaintea listarii a tokenurilor si vanzarea acestora in profit in perioada imediat urmatoare listarii.

Pe scurt, insider trading se bazeaza pe faptul ca oricine care detine o informatie ce nu este publica si este importanta / semnificativa si tranzactioneaza pe baza acesteia pentru a obtine un avantaj atat timp cat informatia nu este diseminata tuturor participantilor din piata, savarseste o ilegalitate. Cateva dintre aspectele cheie sunt: (1) informatia este importanta / semnificativa (material information) in sensul in care un investitor obisnuit ar fi influentat in decizia de a investi intr-o companie sau, in alte cuvinte, informatiile sunt de natura sa determine o modificare a pretului / evaluarii unei companii si (2) informatia nu este publica (nonpublic information / insider knowledge) se refera la faptul ca datele nu au fost inca anuntate in mod public si piata nu le-a inclus in evaluarea companiei (aka sunt venite din interiorul companiei). Ca exemple avem semnarea unui contract nou cu un client mare, o emisiune de actiuni, o intentie sau o oferta a unei terte parti sa achizitioneze compania in cauza. Exista o varietate larga de participanti care se pot situa la cele doua capete ale canalului informational (ex. Cineva din interiorul firmei pe cont propriu, cineva din interiorul firmei si un cunoscut, o banca de investitii ce se ocupa de o emisiune de actiuni sau ofera servicii de consultanta privind directiile strategice pentru o companie si potentiali investitori, etc.).

Pedepsirea unor infractiuni in aceasta zona este un proces extrem de anevoios. Pe langa faptul ca trebuie dovedit ca subiectul a avut acces la informatia respectiva si ca informatia era semnificativa, de multe ori procesul implica un whistleblower la pachet cu urmarirea conversatiilor de munca si private ale subiectului, urmarirea programului liber al acesteia/acestuia, urmarirea fluxului de bani, si altele.

Primul caz in instanta de insider trading in SUA a fost adus in 1961. A fost un caz rezolvat poate prea usor, dar a dat nastere unor principii care au stat la baza formarii unor precedente. Subiectul a fost un broker care avea o pozitie si in consiliul de administratie al unei companii, iar aceasta aprobase o taiere a dividendului. Subiectul a dat informatia unui alt broker care a vandut actiuni pentru clientii sai inainte ca informatia sa devina publica. Pedeapsa a luat forma unei amenzi destul de modice si suspendarea de catre NYSE. Insa, motivatia juriului a condus la formarea unei teorii de interpretare a insider tradingului si a fost scrisa de un practicant al dreptului, William Cary, care tocmai ajunsese presedintele SEC. Odata cu perioada de varf a achizitiilor din anii 1980 (cand s-au dezvoltat si multe dintre firmele mari de private equity, cum ar fi KKR sau Blackstone), principiile lui Cary au fost modelate si cizelate.

Unul dintre cazurile prezentate de Argus implica un portofel digital care, pe parcursul a sase zile in August 2021, a adunat un stake de $360,000 de tokeni Gnosis (GNO). In a saptea zi, Binance a publicat un blog post prin care anunta ca va lista Gnosis. Efectul unei listari este probabil cunoscut multora. Pretul Gnosis a crescut de la $300 la $410 in prima ora de la listare, iar volumele in acea zi au fost de 7x mai mari decat media unor zile obisnuite inainte de listare. La 4 minute dupa anuntul Binance, entitatea din spatele portofelului a inceput sa isi reduca din pozitie, ajungand sa o lichideze in totalitate la 4 ore dupa anunt si cu un profit de $140,000 (sau c.40% randament la suma investita). De mentionat ca este un caz specific - listarile sunt evenimente extrem, extrem de volatile.

Portofelul in cauza este parte a unui sir de 46 de portofele pe care Argus le-a gasit ce au cumparat active in valoare de $17.3 milioane sub forma unor tokeni care urmau sa fie listati pe Coinbase, Binance sau FTX. Detinatorii nu au putut fi identificati, iar cele trei platforme au comunicat ca nu este vorba de angajatii acestora. Mai mult, ultimele doua platforme au declarat ca au analizat raportul celor de la Argus si, din perspectiva lor, activitatile observate nu incalca politicile lor.

La putin timp de la publicarea documentului, Paul Grewal, Chief Legal Officer la Coinbase, a lansat un articol pe blogul celor de la Coinbase in care prezenta cum spatiul crypto poate conduce la un mod mai eficient de identificare a participantilor nocivi. El enumera proprietatea blockchainului de a inregistra tranzactiile si de a mentine o evidenta transparenta a acestora. Evidenta ce este tinuta intr-un mod descentralizat. Este cazul public blockchainurilor, indiferent daca sunt permissionless sau permissioned. Acest lucru determina identificarea mai usoara a tranzactiilor ce pot duce la manipularea pretului ori a tranzactiilor ce ar putea fi influentate de informatii semnificative si non-publice. 

Nivelul existent de reglementare si (probabil mai important) a unor precedente este posibil sa stimuleze uneori comportamente de tipul insider trading. Insa, blockchainul ofera un headstart si un sistem de urmarire mult mai eficient, iar de acest lucru se pot ajuta firmele interesate si entitatile guvernamentale abilitate. Grewal mentioneaza ca eficienta in urmarirea actorilor nocivi este mult mai ridicata in crypto decat in spatiul financiar traditional.

Grewal mentiona ca fenomene de frontrunning (cand se tranzactioneaza pe baza insider knowledge in avans ca o informatie sa fie publica) pot fi cauzate de doua tipuri de evenimente. Primul ar fi din motive tehnice care este si modul cel mai des intalnit. In unele cazuri, inainte de a lista un token pe platforma, Coinbase efectueaza diverse teste care lasa o urma pe blockchain. Un participant dibaci ar putea sa examineze datele on-chain si sa gaseasca aceasta urma. Grewal noteaza ca firma sa a minimizat acest risc prin faptul ca anunta in mod listarea unor tokens (se inscrie in teoria lui Milton Friedman prezentata mai jos) inainte ca acestia sa fie testati ori integrati dpdv tehnic; exploreaza noi metode de integrare si testare (inclusiv testarea off-chain) sau crearea unor tooluri de analiza performante prin care sistemele pot fi supuse unor factori de stres cat mai reali. Al doilea motiv se leaga de insider trading si insider knowledge. Pentru a preveni astfel de operatiuni, Coinbase monitorizeaza atent si cu o echipa numeroasa activitatile suspecte din blockchain. De asemenea, Coinbase isi obliga angajatii sa isi desfasoare tranzactiile pe platforma proprie.

Economistul Milton Friedman notase la un moment dat ca ar trebui sa ne dorim “mai mult insider trading, nu mai putin”. Motivatia din spate este ca ar conduce la un information flow mult imbunatatit si la o eficienta mai mare a pietelor. Astfel, participantii ar fi mai castigati pe termen lung daca discrepantele in cantitatea si calitatea de informatie nu ar exista pentru ca acestea ar fi integrate mai rapid in piata. 

Guvernanta de tip DAO, forumurile, structura decizionala si voturile la vedere pot ajuta la cresterea transparentei in luarea deciziilor. Putem vedea de exemplu in cazul BitDAO cum diverse protocoale ori posibile sub-DAOs vin si depun propunerile de colaborare pe forumuri, acestea sunt discutate de catre comunitate si un vot final transparent are loc. Pot exista si discutii premergatoare de tipul testing the waters insa, aidoma modelului imaginat de Friedman, piata poate integra live / destul de rapid deciziile luate de catre un DAO.

Razvan

=================

Now, New, Next

S-au facut 6 ani de la nasterea The DAO despre care Alex a vorbit in TCI Pro #40. Si s-a facut de multe ori comparatia asta, dar vreau sa-i adaug o dimensiune noua: DAO-urile sunt “vechi” de 6 ani, varsta la care unii copii sunt inscrisi pentru prima oara la scoala in timp ce Bitcoin este un adolescent in varsta de 13-14 ani, pregatindu-se sa intre la liceu. Ca framework de referinta, piata bursiera este veche de 420 ani (1602) si a inceput in Amsterdam, nu cu mult inainte sa moara Shakespeare. In State, New York State Exchange a fost infiintat aproape la 2 secole diferenta, in 1792, pe timpul revolutiei Franceze.Iar asta e evolutia Dow Jones Industrial Average ajustat pentru inflatie in ultimii 100 de ani:

Don’t trust, verify: Macrotrends

Si cam asa arata graficul pentru ultimii 6 ani, de cand au aparut DAO-urile:

Don’t trust, verify: Yahoo Finance

Putem distinge cu usurinta caderea din martie 2020 insa dificultatea de a distinge chiar scaderile din prezent in graficul cu evolutia din ultimii 100 de ani ar trebui sa puna lucrurile in perspectiva.Pioneering

verb; develop or to be the first to use or apply (a new method, area of knowledge, or activity)

Inca se rade de cryptobros (si pe buna dreptate) si sa vorbesti despre crypto (beyond price movements) nu se dovedeste a fi cea mai populara decizie intr-un grup de prieteni cu toate ca institutiile nu doar ca investesc, sau vorbesc despre asta, ci si exploreaza spatiul web3 + blockchain - so it’s a thing.

DAO tooling este un subiect arhicomplex in momentul de fata, cu frictiuni uriase intre fiecare tool si prea putine parteneriate, cu toate ca exista mii de DAOs.Governance tokens au adesea dificultati de a crea si captura valoarea DAO-ului de care apartin… cu toate ca exista mii de DAO-uri.

But hard times create strong men. Iar statului de pionier vine si cu avantaje. In prezent, nu imi imaginez o piata mai accesibila si mai distractiva decat crypto in care oricine sa poata veni si sa isi incerce norocul (sau competentele) in a construi ceva. Suntem in primele cateva mii de DAO-uri si avem deja first mover advantage - asa cum o sa aiba si urmatoarele 5000 cand o sa ne uitam in urma peste ani iar populatia DAOs o sa fie cu zecile, sau sutele de mii. Ce trebuie sa facem este sa supravietuim, sa invatam si sa aplicam. Restul vine de la sine.

Piese de domino

Zilele trecute am pus primul proposal de magnitudinea respectiva pe Agora, pentru a primi feedback si n-am fost dezamagit. Scopul este de a crea posibilitatea finantarii facile pentru proiecte cat si pentru contributors, despre care vom vorbi mai mult in viitorul apropiat. Fara SFC (StakeborgDAO Financial Committee), fiecare propunere de a primi fonduri (inclusiv pentru un bounty) ar trebui sa treaca printr-un vot on-chain care dureaza mult si e costisitor.Intre timp, propunerea s-a mutat pe Snapshot (primul vot, de altfel), unde puteti vota daca aveti Standard la staking in guvernanta (fie ca e locked sau nu). Momentul este important pentru intreaga comunitate, indiferent daca sunteti sau nu detinatori de Standard - fiindca marcheaza un pas important in maturizarea DAO-ului: nu doar activarea ci si folosirea guvernantei. Ma bucur cu atat mai mult ca ambasadorul nostru, 1johnny si moderatoarea RaluW au acceptat provocarea de a face parte din comitet.

Iar propunerea vine alaturi de anuntul colaborarii cu DMOB, despre care vom auzi cu totii din ce in ce mai multe (Vlad deja a postat despre asta pe Twitter).

Epilog Prolog

Vlad vorbeste adesea despre cum suntem aici for the long term. Cu newsletterele, Stakeborg Academy, prezentari, emisiuni, podcast-uri si evenimente. Vorbeste despre puterea de a construi in bear markets si cum facem double down in perioade de genul asta. Pentru ca e adevarat. Nu ne credeti pe cuvant - uitati-va la ce facem.

MateiP.S. in curand termin examenele, so you’ll probably hear more from me

=================================

Reply

or to participate.